Despre noi

Din octombrie 2018, HITACHI a re-brandat diviziunea de scule electrice, Hitachi devine HIKOKI – un brand nou dar cu experiență bogată și mari avantaje.

Din anul 1948, HITACHI creează și produce unelte electrice de înaltă tehnologie. De peste 70 de ani, inginerii japonezi și-au folosit experiența și abilitățile pentru îmbunătățirea continuă a calității sculelor electrice HITACHI. În conformitate cu principiile de bază ale designului japonez, fiecare element al produsului nostru este proiectat și creat cu atenție pentru a îmbunătăți performanța, ergonomia. HITACHI acordă o atenție deosebită detaliilor care permit profesioniștilor să facă oricare dintre lucrările lor cât mai repede și mai eficient posibil. Aceste principii sunt pentru noi baza dorinței noastre de a furniza unul dintre cele mai bune instrumente din industria noastră.

Suntem încântați să vă prezentăm noile produse  HITACHI-HIKOKI din acest an. Unele dintre ele vă sunt cunoscute, iar altele vor fi produse într-un design nou, folosind cele mai avansate tehnologii disponibile pentru designerii și inginerii HITACHI.

Compania oferă un sortiment mare de utilaj și instrumente pentru majoritatea sectoarelor industriale, și de asemenea oferim un spectru larg de accesorii și consumabile.


Showroom HIKOKI in RM

Delta Instrument SRL