Sistema de pastrare cu roti Cutie Qbrick System Prime Cart 2.0

2 299 lei
Model: Cart
Disponibilitate: Disponibil
în Chișinău gratis
în Moldova nu este

Descrierea

Qbrick System Pro Cart este o cutie mobilă pe roți, care stă la baza noii linii Pro, multi-modulare și cea mai compactă.


Mânerul telescopic din aluminiu, care se înclină la deschiderea capacului, oferă acces convenabil la interiorul sertarului.


Cutia are roți mari acoperite cu cauciuc montate pe o axă metalică.


În plus, siguranța sculei transportate este asigurată de elemente de fixare puternice și zăvoare laterale din poliamidă durabilă. Fiecare cutie este echipată cu o garnitură flexibilă care asigură o protecție completă împotriva pătrunderii prafului și a apei.


Dimensiuni interne: 308 x 210 x 296 mm


Cea mai recentă linie PRO este, la prima vedere, cutii de instrumente clasice. De fapt, au o serie de soluții inovatoare în clasa lor, cum ar fi: cutii de conectare între ele, posibilitatea de a combina cu cel mai bine vândut Coș QS ONE, rezistență completă la apă, utilizarea materialelor grele în multe elemente (policarbonat, poliamidă).


Cutiile PRO sunt disponibile în trei dimensiuni și, prin urmare, sunt ideale pentru aplicații versatile, iar fiecare utilizator potențial poate alege modelul potrivit pentru nevoile sale individuale.