Disc diamant 1A1RSS V 230x2,6/1,8x6x22,2 Baumesser Pro Rex

899 lei
Model: 1A1RSS V 230x2,6/1,8x6x22,2 Pro Rex
Disponibilitate: Disponibil
în Chișinău gratis
în Moldova nu este

Descrierea

Pro Rex

Va tăia totul! Roată de tăiere universală în linia TM Baumesser.

La un șantier de construcții, într-un atelier de reparații la domiciliu și într-un atelier, nu știți întotdeauna ce material va trebui să tăiați. Oțelul, lemnul, plasticul, betonul, cărămida sunt cele mai comune materiale cu care trebuie să vă ocupați. A avea discuri specializate pentru fiecare material este incomod și scump. O roată de tăiere universală pentru toate cazurile este o soluție excelentă.

Versatilitatea roților de tăiere Baumesser Pro Rex 1a1rss este asigurată de tehnologia lor de fabricație prin sinterizare în vid. Granulele de diamant sunt fixate cu un pachet metalic puternic într-un singur strat. Cerealele în cantități mari se ridică deasupra corpului. În timpul tăierii, mai multe boabe de diamant cu muchii ascuțite de tăiere sunt în funcțiune simultan. Roțile de tăiere taie orice material foarte repede la o viteză constantă.

Pentru USM (polizor) cercuri sunt furnizate cu un diametru exterior de 125, 230 mm, cu o aterizare gaura de 22,2 mm. Tăiere cercuri cu un diametru de 350 mm, cu o aterizare de 25,4 mm sunt utilizate pe gaz manual freze, poate fi folosit atât în modul uscat și cu răcire cu apă.

Caracteristici
  • Diametru
    230 mm
  • Gaura
    22.23 mm
  • Model
    1A1RSS
  • Materialul prelucrat
    Piatra naturala , Universal , Caramida , Pavaj
  • Brand
    Baumesser
  • Grosimea
    2.6 mm