MECHANIC DRILLSTREAM

1 999 lei
Model: MECHANIC DRILLSTREAM
Disponibilitate: Disponibil
în Chișinău este
în Moldova nu este

Descrierea

https://www.youtube.com/watch?v=ztJp0kb0FN8

Descriere:

DrillSTREAM

Forăm fără praf

Găurirea găurilor în beton, cărămidă fără utilizarea răcirii cu apă, pe vreme uscată câștigă din ce în ce mai multă popularitate. În timpul unei astfel de forări, se formează o cantitate mare de praf.

Conectarea unui aspirator la o mașină de găurit rezolvă problema îndepărtării prafului. În acest scop, se utilizează colectorul mecanic DrillSTREAM 1 1/4 UNC x M18 pentru îndepărtarea prafului. Colectorul este instalat între burghiul și axul burghiului de foraj cu diamant. Dacă este necesar, se utilizează adaptorul 01419031021 1 1/4unc(in)xM18(out). Colectorul are o manșetă de cauciuc pentru conectarea unui aspirator cu diferite conducte de furtun aspirator în formă și diametru. Fluxul de aer care trece prin zona de foraj răcește segmentele de diamant, îndepărtează produsele de foraj, ceea ce mărește viteza de găurire a burghiului și crește durata de viață a acestuia.

Utilizarea unui aspirator în forajul cu diamante uscate vă permite să faceți găuri în încăperi cu reparații.

Colectorul este asociat cu burghie de diamant ADTnS RS-TX concepute pentru foraj uscat pe burghie de foraj cu diamante cu impact micro.