Gel de răcire pentru foraj CoolGEL 250

149 lei
Model: CoolGEL 250
Disponibilitate: Disponibil
în Chișinău este
în Moldova nu este

Descrierea

Descriere:

Gel de gaurire-racire curat pentru gaurire Baumesser CoolGEL

Găurile de găurire în gresie din porțelan sunt întotdeauna însoțite de contaminarea zonei de lucru. Dacă este vorba de foraj uscat, se formează o cantitate mare de praf. În cazul forajului cu răcire-un curent de apă murdară. Toți acești factori complică procesul, îl fac inconfortabil, creează nevoia de curățare a locului de muncă.

Există o soluție-un gel de răcire pentru găurirea CoolGEL. După marcare, gelul este aplicat în zona găurii viitoare. În timpul forării, gelul absoarbe produsele de tăiere, legându-le, nepermițându-le să se răspândească. În plus, există o răcire eficientă a burghiului, care nu este inferioară eficienței răcirii cu apă. Acest lucru crește viteza de foraj și economisește o resursă mare de foraj. După găurire, este suficient să ștergeți zona de foraj cu un șervețel. Totul este curat și uscat.

Datorită consistenței sale groase, gelul poate fi aplicat atât pe suprafețe orizontale, cât și pe cele verticale.

Funcționează cel mai bine pentru burghie cu un diametru de până la 35 mm

Este produs într-un recipient care cântărește 250 g. o sticlă este suficientă pentru aproximativ 20-25 de găuri. Componentele principale sunt apa și aditivii care îmbunătățesc forajul. Gelul este complet sigur pentru sănătate, chiar dacă ajunge pe suprafața pielii unei persoane.

Caracteristici
  • Materialul prelucrat
    Ceramogranit , Place cermice
  • Brand
    Baumesser