Disc diamantat Distar 1A1R Turbo 232x2,5x12x70+8 Gabbro Max

725 lei
Model: 10170429019
Disponibilitate: Disponibil
în Chișinău este
în Moldova nu este

Descrierea

Un disc diamantat Distar Gabbro Granit specializat exclusive pentru taierea graniturilor dure, in special modelului Gabbro de granit, foarte des folosit mai ales in Estul Europei. Se foloseste mai mult in fabricile de prelucrare a pietrei naturale de marimi medii pentru echipele de montare. Capacitatea optima de taiere il face cel mai potrivit disc de avut la indemana.

 

Racirea copusului este vitala performantei si duratei de viata a acestuia. Din acest motiv, producatorul a actualizat designul prin cele doua randuri paralele de gauri dispuse de-a lungul circumferinte, foarte aproape de coroana diamatata. Mentinerea unei temperaturi scazute in timpul lucrului, previne deteriorarea sudurii care conecteaza lama diamantata cu corpusul metalic.

 

Datorita popularitatii de care se bucura modelul de disc diamantat Distar Gabbro granit in randurile utilizatorilor frecventi, producatorul a decis inca din 2019 sa mareasca inaltimea segmentului diamantat de la 10 mm la 12 mm. Ca rezultat, durata de viata a panzei a crescut cu 20 %.

 

Gama de diamantate Distar este foarte cunoscuta in tarile ex sovietice precum si tarile europene nordice, Italia, Franta, SAU si altele. Fabrica activeaza in acest domeniu incepand cu aanul 1994, dedicandu-se exclusiv imbunatatirii calitatii si capacitatii de lucru pentru fiecare model de disc diamantat.

Caracteristici
  • Diametru
    232 mm
  • Gaura
    70 mm
  • Model
    Turbo
  • Materialul prelucrat
    Granit
  • Brand
    Distar
  • Grosimea
    2.5 mm